Know all about us

Support your local

We are Now is niet een galerie of winkel in de traditionele zin van het woord. Wij zien mogelijkheden in de combinatie van kunst en design. Daar hoort een open en laagdrempelige uitstraling bij. Daarom is iedereen bij ons welkom die opzoek is naar originele kunstwerken, fotografie, beelden en prints. Of om gewoon eens rond te kijken.

We verkopen designproducten van merken zoals Fatboy, IXXI, Cor Unum, Studio Tweelink, Qeeboo en Assembli. We blijven onze kunstcollectie en design-assortiment uitbreiden, zie ons dus als de balans tussen een kunstgalerie en een designwinkel. Daar is altijd wat te vinden, voor jezelf, je interieur of als cadeau!

Kom het zelf ontdekken!

Art doesn't bite!

Affordable Art & Design

Persoonlijke service is één van onze pijlers, naast een ‘open’ en lage-drempel-uitstraling te hebben, doen we graag een extra stap voor onze klanten. We snappen dat niet iedereen elke week bezig is met het kopen van kunst. Dus maken we het zo makkelijk mogelijk. Kijk eens bij onze services wat we allemaal -gratis- aanbieden!

Kunst is niet iets engs, kils of moeilijk, dus doen wij er ook niet eng, kil of moeilijk over! Wil je de prijs weten? Die staat er gewoon bij. Foto maken? Dat mag, alles staat ook op de website met alle benodigde informatie. Twijfel je? We brengen meerdere kunstwerken tegelijk gratis en vrijblijvend bij je langs. Zo zie je meteen welke kunstwerken wel of niet bij je passen. Oftewel, kunst bijt niet!

Wie zijn nou de ‘we’ in We are Now? Wij zijn Iris en Eelco van Baarle. Grote kans dat je één van ons aan de telefoon krijgt, in de winkel ziet of de kunst thuis komt brengen.

‘We’ staat ook voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en design. Iedereen die vindt dat kunst en design dient om van te genieten, te houden en om Nu te zien. Wij doen niet moeilijk over prijzen of even thuis het kunstwerk zien. Nu is het de tijd dat kunst en design voor iedereen is en niet alleen voor de Rockefellers! We are now.

Co-owner, curator

Iris
van Baarle

Iris is afgestudeerd van de Reinwardt Academie, heeft stage gelopen bij verschillende museuminstellingen en jaren gewerkt bij een galerie in Amsterdam. Nu is Iris verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van de winkel, de invulling, nieuwe expositie en nog veel meer. Bij haar kan je terecht met al je vragen over de kunstcollectie en het design assortiment. Schroom niet, ze staat je graag te woord.

Co-owner, designer

Eelco
van Baarle

Eelco is afgestudeerd van het Sint Lucas en ondertussen al bijna 20jaar zelfstandig ondernemer. Door de jaren heen heeft Eelco dus al heel wat kennis en expertise opgebouwd. Vanzelfsprekend runt hij de In House Production. Waar hij zich bezig houdt met graphic design, illustratie en animatie. Ook voor custom opdrachten, murals of andere design gerelateerde vragen kan je bij Eelco terecht.

null

Web je een vraag over kunst, design, advies of onze In House Production, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk ben je ook altijd vrij om ons gewoon een complimentje of suggestie te sturen, vinden wij altijd leuk.