Art does not bite!

Prints


Het is tegenwoordig een bekend fenomeen: giclée prints, maar wat is dat nu eigenlijk? Giclée komt van het Franse werkwoord gicler wat stralen of vernevelen betekent. Bij Giclée prints worden hoogwaardige inkten aangebracht op speciaal kunstdrukpapier (fine art paper). In ons geval is dat bijna altijd hahnemühle papier. Naast de museum kwaliteit van inkt en papier is ook de afbeelding van hoge kwaliteit, minimaal 1140dpi. 

Als de prints zijn afgeleid van een origineel kunstwerk moet dit eerst worden gefotografeerd. Dit wil zeggen dat de kunstenaar met het originele kunstwerk naar de drukkerij is geweest om het op een speciale wijze te laten fotograferen. Deze highres beelden zijn daarna minimaal bewerkt om er een giclée print van te maken. Omdat onze prints van museumkwaliteit zijn, garanderen wij dat de kleuren minimaal 30 jaar niet zullen verkleuren of vergelen. 

We hebben prints in diverse afmetingen en prijzen. Ze variëren in prijs en kunnen geleverd worden met lijst en passepartout of zonder. Alle prints zijn gesigneerd door de kunstenaar en de meeste zijn in oplage en genummerd. Sommige prints zijn exclusief bij ons verkrijgbaar wat die print nog specialer maakt.

OVERZICHT VAN WERKEN