Ready to Publish

Press Kit

Natuurlijk vinden wij bij We are Now dat we een mooi verhaal te vertellen hebben waar je met je blad, blog of programma goed mee voor de dag zou komen. Hiervoor kan je ten alle tijden een afspraak maken met iris(at)visit-now.nl

We weten vanzelfsprekend dat er niet altijd ruimte is voor een afspraak of dat er soms een fotomomentje bij in is geschoten. Daarom hebben wij een Press Kit samengesteld waarbij we alles nog eens voor je beschikbaar hebben gesteld. Vraag via onderstaand formulier de links op naar de te downloaden items.


[* Verplichte velden]

LOGO PACK

Dit is een pakketje met het We are Now logo in diverste versies en bestanden. De logo mogen niet aangepast worden en ze mogen alleen in verhouding geschaald worden. Twijfel je over het gebruik of toepassing, of heb je een andere versie nodig, neem dan contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang de link naar naar de Logo Pack.

PROFILE & MISSION STATEMENT

Dit is een pakketje met onze Profile en Mission Statement in diverse bestanden. Stukken uit het bestand mogen letterlijk gebruikt worden. Het mag ook naar eigen inzicht herschreven worden maar dan ontvangen wij graag een proef ter controle. Natuurlijk zijn wij bereid vragen te beantwoorden wanneer er informatie ontbreekt, neem dan contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang de link naar naar de Profile & Mission Statement.

WE ARE NOW PHOTO PACK

Dit is een pakketje met foto’s van We are Now in diverste bestanden. De foto’s mogen naar eigen inzicht gecropt en geschaald worden. Wil je liever zelf foto’s maken, neem dan contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang de link naar naar de We are Now Photo Pack.

LOCATION PHOTO PACK

Dit is een pakketje met foto’s van onze Locatie in diverste bestanden. De foto’s mogen naar eigen inzicht gecropt en geschaald worden. Wil je liever zelf foto’s maken, neem dan contact met ons op.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang de link naar naar de Location Photo Pack.