Creativity Galore

In House Production

Naast de verkoop van Art & Design hebben we een eigen In House Production die zich onder andere bezig houdt met kunst, concept, design, product design, graphic design, illustration en animation. Met jaren ervaring hebben we ondertussen een indrukwekkende portfolio opgebouwd. De In House production is tevens verantwoordelijk voor alle We are Now private label producten en de collabs met onze merken waarmee we zorgen voor special en limited productions. Het feit dat alles In House is maakt alles ook nog een stuk handiger. We zijn dus erg veelzijdig en staan altijd open voor nieuwe dingen. Concept-denken is ons niet vreemd, dus neem contact op en vertel ons je idee!

null

PROUD TO HAVE WORKED FOR

CLIENT LIST

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak zijn we zeker geen new-kid-on the block. Ons klantenportfolio is inmiddels zo uit de kluiten gewassen dat we ze met geen mogelijkheid allemaal kunnen benoemen, en we zijn er allemaal stuk voor stuk trots op. Hiernaast toch een kleine greep uit de klanten waar we met veel plezier voor gewerkt hebben.

Benieuwd naar het werk dat wij maken? Neem dan gerust een kijkje in onze portfolio.

How it begun

The History

De In House Producten van We Are Now staat onder leiding van Eelco van Baarle. Al sinds 2003 is Eelco zelfstandig werkzaam onder de inmiddels bekende naam A guy called Billy. Daar werd hij voornamelijk door reclame- en ontwerpbureaus ingehuurd voor zijn skills in illustratie en animatie.Door de tijd heen worden de opdrachten steeds meer allround en komen er steeds meer concept, marketing en branding opdrachten bij.

2012 is het jaar dat A guy called Billy verhuist naar Amsterdam A guy called Billy officieel een all round, full service ontwerpbureau wordt. Iris heeft zich inmiddels bijgevoegd en neemt achter de schermen veel werk uit handen.

Toch blijven de roots roepen en in 2015 is het uiteindelijk zover, Eelco & Iris verruilen Amsterdam voor Eelco’s geboortestad Rotterdam! Samen in één pand met de fonkelnieuwe gallery van Iris, Eelco gaat zich ook weer focussen op zijn eerste liefdes animatie en illustratie. Altijd gecombineerd met concept en grafische vormgeving.

2017 is het jaar dat het allemaal samen komt, A guy called Billy en Gallery Art Now worden bij elkaar gevoegd om We are Now – Art & Design House te vormen. Een duidelijke zaak, It’s all about Art & Design!

 • 2003

  Begonnen als A guy called Billy in ‘s-Hertogenbosch als specialist op het gebied van animations en illustrations.

 • 2011

  A guy called Billy vestigde zich in Amsterdam als een volledig allround ontwerpbureau.

 • 2015

  A guy called Billy vestigde zich in zijn geboortestad Rotterdam in de Zwaanshals samen met Gallery Art Now, terug bij zijn oude liefdes Art, Illustration & Animation.

 • 2017

  A guy called Billy voegt zich samen met Gallery Art Now onder de noemer We are Now en zal de In House Production tak voor zijn rekening gaan nemen.

null

FREEDOM

ART PROJECTS

Custom art projecten, in het geval van de In House Production praten we vooral over illustratieve en typografische kunst, dit kunnen illustraties zijn of written graphics.

We werken zowel digitaal als analoog. Dit komt omdat we op een tablet (wacom – cintiq) werken waardoor we rechtstreeks op het scherm kunnen werken. Dit zorgt voor een compleet nieuwe dimensie tussen analoog en digitale mogelijkheden. Kort gezegd werk je analoog in een digitale omgeving. Desgevraagd kunnen we ook compleet analoog werken, dit komt bijvoorbeeld voor als het nodig is om direct op een muur, bord, canvas of elk andere ondergrond te werken.

SKILLS

DESIGN PROJECTS

Design is bij ons een vrij brede term, aangezien we inmiddels bijna overal wel ervaring mee hebben. In principe zijn wij vrij breed georiënteerd, wij kijken vooral eerst of een opdracht qua stijl en uitvoering bij ons past. Wanneer dat een goed huwelijk is, kunnen we eigenlijk alles wel aan.

Wij werken vaak vanuit concept en net zoals de collectie in onze shop houden we ervan om te confronteren en te verrassen. Wij hebben ervaring op vele gebieden en in diverse branches, er is weinig waar wij geen raad mee weten. Kom gerust eens met ons praten over de mogelijkheden.

DOUBLE THE FUN

COLLABS

Collabs is de nieuwe manier om jezelf als merk of product te onderscheiden en bepaalde doelgroepen aan te spreken. Kunstenaars en designers hebben op bepaalde vlakken meer in huis dan het design team van de brands zelf. Die hebben verstand van het merk en de identiteit daarvan, maar de artists en designers hebben hun eigen stijl en beweging.

Voor merken is het dé manier om wat street cred te lenen en samen een limited edition samenwerking aan te gaan. Daarnaast is het vaak een perfecte manier om anticipation en demand te creëren. verzamelaars zitten er vaak weken op te wachten. Interesse in een collab met We are Now? Neem dan contact op.

WANNA TALK

LET'S GET SOME COFFEE


Ben je geïnteresseerd in wat we doen en kunnen? Laat het ons weten we, de koffie staat klaar. Als je liever een biertje hebt kan dat ook, Brouwerij Noordt zich pal achter ons.

Stuur ons een mailtje via ons contactformulier en dan maken we gezellig een afspraak. We hopen je snel te zien en te horen!