null

Contact us

MAIL NOW

Heb je een vraag voor ons? Gebruik dan het formulier hiernaast. Natuurlijk kan je dit formulier ook gebruiken voor suggesties of complimenten, dat vinden we altijd leuk!

We streven er naar om binnen één werkdag je mailtje te beantwoorden. Soms is dit wegens drukte een beetje moeilijk maar erg veel langer zal dit doorgaans niet duren.

Heb je een vraag over onze webshop, levering of betalingen? Kijk dan eerst eens op onze Q&A pagina wellicht wordt je vraag daar al beantwoord. Niet dat we liever geen mailtje van je krijgen, maar je hebt zo gewoon sneller antwoord op je vraag.

[mc4wp_checkbox]

[* Verplichte velden]

Spread the word

FOLLOW NOW

Via social media blijf je op de hoogte én ben je de eerste die alle nieuwtjes krijgt te weten. Nieuwe producten, nieuwe kunstwerken of nieuwe kunstenaars: via social media weet jij het het eerste! #showusnow

Stay up to date

NEWSLETTER

Wil je niet elke dag onze social media in de gaten houden, dan is de nieuwsbrief misschien iets voor je? Éénmaal per maand sturen we een nieuwsbrief waarin we alle nieuwtjes tonen. Gemakkelijk in je mailbox, toch snel op de hoogte!

null

Drop by

VISIT NOW

Je vindt ons in het Oude Noorden van Rotterdam in het leukste winkelgebied het Zwaanshalskwartier met alleen maar unieke, zelfstandige en leuke ondernemers. Ons adres is Zwaanshals 290, 3035 KN te Rotterdam. We zijn gemakkelijk te bereiken met de tram (lijn 8, halte Zwaanshals – Bus 28, halte Zaagmolenburg). Per fiets duurt het 10 minuten vanaf Rotterdam Centraal.

//OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

//PARKEREN
Wanneer er plek is kan je gewoon bij ons in de straat parkeren, anders is er rondom het Zwaanshalskwartier en op het Noordplein parkeerplaats zat. Let op: Het is wel betaald parkeren en de meters vragen om je kenteken.