Stel je maar voor

Kunstenaars Gezocht


Bij We are Now zijn we altijd op zoek naar talentvolle kunstenaars en zeggen we nooit op voorhand ‘nee’. Helaas kunnen we niet iedereen accepteren, vooral door een gebrek aan ruimte. Wij zijn op zoek naar kunstenaars in de volgende disciplines: schilderijen, prints, fotografie, sculpturen.

Waar wij vooral op letten is: past het kunstwerk in de visie van We Are Now? Past het in de shop? Past het qua prijs? Wij hebben natuurlijk ook een aantal voorwaarden waarbij we dingen verlangen, maar ook bieden. Ga er dus vanuit dat het een samenwerking is tussen We are Now en jij als kunstenaar.

Denk je dat jij de nieuwe We are Now aanwinst bent? Vul het formulier in – via de button hieronder – en we nemen altijd contact met je op.

SCHILDERIJEN

Bij We are Now zijn we altijd op zoek naar talentvolle schilders. Op dit moment hebben we geen ruimte voor abstract werk, maar zijn we zeer geïnteresseerd in Pop-art, kleurrijk, Street Art en figuratief/expressieve kunstwerken.

Maak jij werk in één van deze categorieën en denk jij perfect bij We are Now te passen? Meld je dan aan via de button.

PRINTS

Voor goede prints kunnen wij bij We are Now altijd ruimte maken. Omdat wij kwaliteit altijd voorop stellen, moeten de prints aan een aantal eisen voldoen. Wij accepteren alleen giclée prints. Dit wil zeggen: museum kwaliteit papier, hoogwaardige inktjets, gesigneerd en genummerd. Daarnaast zijn we ook geïnteresseerd in zeefdrukken, etsen en andere hoogwaardige diep- en hoogdruk procedé prints.

Denk jij werk te hebben dat perfect bij We are Now past? Neem dan contact op via de button.

FOTOGRAFIE

Bij  We are Now hebben we sinds kort fotografie aan ons assortiment toegevoegd, waar we erg blij mee zijn. Om dit assortiment uit te breiden zijn we nog op zoek naar talentvolle fotografen die spannend en/of boeiend werk maken, met voorkeur in het zwart-wit segment.

De werken moeten wel hoogwaardig geproduceerd zijn. Wij accepteren alleen ingelijste museum kwaliteit afdrukken en afdrukken die zijn afgewerkt met plexiglas (mat of reflecterend). Wij accepteren geen afdrukken op canvas.

Ben jij die talentvolle fotograaf die wij zoeken? Neem dan contact met ons op via de button.

SCULPTUREN

Op dit moment zijn wij bij We are Now nog niet heel zwaar vertegenwoordigd in het sculpturen segment. We hebben wel grote plannen voor een beeldentuin (!). Wij staan open voor diverse materialen en werkwijze, ook hoogwaardige 3D prints.

Heb jij werk wat perfect bij  We are Now past? Neem dan contact met ons op via de button.