BIJ DE KUNSTWERKEN

ICONEN

Bij We are Now houden we het graag zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk, daarom werken wij met iconen, symbolen en statistiekjes. Het is waarschijnlijk even wennen, maar wanneer je het door hebt is het erg simpel en heb je in één oog opslag alle informatie die je nodig hebt. Om je wat uitleg te geven bij de iconen die wij gebruiken heb je op deze pagina een overzicht.

ART

Dit werk is een onderdeel van onze art collectie, wat betekend dat dit werk een uniek stuk is of een reproductie van een uniek werk is van één van onze kunstenaars.

UNIEK SCHILDERIJ

Dit werk is een uniek schilderij, er is dus maar een enkel exemplaar van. Het kan zijn dat er een printversie van verkrijgbaar is, aldaniet in oplage, maar dit het het originele stuk.

PRINT

Dit werk is print. Een print is een afdruk van een digitaal werk of van een gedigitaliseerd werk. Dit kan een werk in een beperkte oplage zijn of zonder beperking.

FOTOGRAFIE

Dit werk is een foto afdruk. Een fotoafdruk kan bij ons op vershillende manieren vervaardigd zijn; een afdruk op hoogwaardig fotopapier of op dibont met of zonder plexiglas afwerking.

SCULPTUUR

Dit werk is een sculptuur, wat inhoud dat het een 3 dimensionaal beeld is, deze beelden kunnen uniek zijn, in oplage geproduceerd zijn of  niet gelimiteerd zijn, dan vallen ze bij ons onder design.

COLLAB

Dit werk is een samenwerkingsproject van twee of meerdere kunstenaars.

GIFT CARD

Dit is een gift card, hiermee kunnen kunstwerken aangeschaft worden zowel in onze online shop als op locatie.

DESIGN

Dit werk is een onderdeel van onze design collectie, wat betekend dat dit een item is van een geproduceerde collectie en dus niet uniek of in oplage is. Wat niet wegneemt dat het een kwalitatief hoogwaardig product is.

MEUBELEN

Dit stuk valt in onze meubelen collectie. Wij beschikken over een leuk assortiment meubelen voor zowel indoor als outdoor van toplabels als o.a. Fatboy en Studio Tweelink.

VERLICHTING

Dit stuk valt in onze verlichting collectie. Wij beschikken over een leuk assortiment verlichting voor zowel indoor als outdoor van het top dutch design merk Fatboy.

KERAMIEK

Dit stuk valt in onze keramiek collectie. Wij beschikken over een mooi assortiment keramiek van het inspirerende Cor Unum.

DECORATIE

Dit stuk valt in onze decoratie collectie. Dit kunnen hangende stukken zijn zoals het bekende iXXi of losse items als Assembli Beetles.

BOEKEN

Dit stuk valt in onze boeken collectie. Wij hebben niet heel erg veel, maar we proberen wel de pareltjes eruit te pikken op het gebied van Art en Design.

MERCHANDISE

Dit stuk valt in onze merchandise collectie. Dit is nog niet erg uitgebreid, maar dit zal langzaam uitbreiden terwijl we de wereld aan het overnemen zijn.

COLLAB

Dit product is een samenwerkingsproject van één van onze merken met een kunstenaar of met ons.

GIFT CARD

Dit is een gift card, hiermee kunnen kunstwerken aangeschaft worden zowel in onze online shop als op locatie.

COLLECTORS ITEM

Dit werk is een collectors item geworden. Dit kan met verschillende factiren te maken hebben. De kunstenaar is erg populair geworden, het werk verkoopt zeer snel of er zijn nog maar een aantal exemplaren verkrijgbaar.

EXCLUSIVELY OURS

Dit werk heeft de kunstenaar exclusief voor ons beschikbaar gesteld, dit wil dus zeggen dat het alleen bij ons verkrijgbaar is, wat het direct een bijzonder stuk maakt.

NEW ARRIVAL

Dit spreekt wel voor zich, dit werk is nieuw in de winkel of webshop. Dit werk zal het label ‘new arrival’ blijven houden tot er weer nieuwe werken zijn. Zo ben je altijd up-to-date.

UNIQUE PIECE

Dit is een uniek werk en geen reproductie, wat wil zeggen dat er maar één van is. Het kan zijn dat er ook reproducties van zijn zoals bijvoorbeeld gyclée prints in oplagen maar dit is het unieke werk.

NUMBERED EDITION

In tegenstelling tot het ‘unique piece’ praten we hier over een reproductie, dit kan een hoogwaardige gyclée print zijn, een zeefdruk, een ets of een andere vorm van afruk. In dit geval, en bij ons vrijwel altijd, praten we hier over een beperkte genummerde oplage.

WITH CERTIFICATE

Vrijwel al onze werken komen met een certificaat dat verklaard dat het werk bij Art Monkeys is aangeschaft en dat Art Monkeys het werk direct van de kunstenaar heeft. Do the math…

CURRENTLY IN STORE

Aangezien wij een vrij bescheiden winkel hebben en wij jullie toch een breed assortiment aan kunst willen aanbieden zijn wij genoodzaakt sommige werken op te slaan, die zijn dus niet in onze winkel aanwezig. Werken met het ‘Currently in Store’ icoon zijn WEL in onze winkel aanwezig.

IN STORAGE

Zoals hierboven al aangegeven, hebben wij een vrij bescheiden winkel en willen wij jullie toch een breed assortiment aan kunst aanbieden. Daarom zijn wij genoodzaakt sommige werken op te slaan, die zijn dus niet in onze winkel aanwezig. Werken met het ‘In Storage’ icoon zijn helaas niet in onze winkel aanwezig. Laat ons even weten dat je deze graag in het echt wilt zien, dan zullen wij ervoor zorgen dat deze bij ons aanwezig is wanneer je langs komt.

BIJ DE KUNSTWERKEN

ANDERE SYMBOLEN

Naast onze vaste iconen gebruiken we ook nog enkele andere symbolen en statistieken. Daarvan kan je hier de betekenis zien.

STATUS

Deze stippen geven zowel op de website als in de shop zien hoe vaak een kunstwerk is verkocht. Dit vooral van belang bij gicléé prints die gelimiteerd zijn en bij fotografie. Elke stip staat voor een verkochte editie, of een aantal edities (bijvoorbeeld als er 40 edities zijn, zijn er 8 stippen die 5 edities voorstellen). Het geeft ook een indicatie of een werk populair is en we nog maar een aantal beschikbaar hebben.

PRESENTS & GIFTS

CADEAUTIPS

Bij We are Now hebben we zelfs onze cadeaus in 4 categoriën ingedeeld zodat je direct kan zien of iets binnen jouw budget pasten je kan hier ook op zoeken. Makkelijk en duidelijk dus!

CADEAUTIP

Dit geeft aan dat het een cadeautip is.

GOOD FRIEND

Hier vallen presents en gifts
onder tussen € 00,- en € 25,-

BEST FRIEND

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 25,- en € 75,-

GENEROUS GIVER

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 75,- en € 150,-

BIG SPENDER

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 150,- en € 250,-

ONZE PRICE RANGE

SHOP LIKE A:

Bij We are Now hebben we onze prijzen duidelijk en overzichtelijk in 4 categoriën ingedeeld zodat je direct kan zien of iets binnen jouw budget pasten je kan hier ook op zoeken. Makkelijk en duidelijk dus!

MANAGER

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 00,- en € 250,-

ROCKSTAR

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 250,- en € 750,-

MILLIONAIR

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 750,- en € 1250,-

KING

Hier vallen werken en producten
onder tussen € 1250,- en € 3.000,-

Onze sizes

Livin' Large

Wij hebben bij We are Now, net als onze prijzen, ook onze maten duidelijk en overzichtelijk in 4 categoriën ingedeeld zodat je direct kan zien of er iets voor jouw muur bij zit. Makkelijk en duidelijk dus!

STUDIO

Hier vallen werken en producten
onder van  A3 en kleiner onder.

BUNGALOW

Hier vallen werken en producten
onder die qua afmeting tussen de
40 en 100cm zijn.

PENTHOUSE

Hier vallen werken en producten
dit qua afmeting zijn tussen de
100 en 120cm.

LANDHUIS

Hier vallen werken en producten
qua afmeting groter dan 120cm zijn.

BIJ DE KUNSTWERKEN

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kan bij We are Now op diverse manieren betalen, zowel op onze website/webshop als op onze locatie zijn wij van alle gemakken voorzien, het is maar waar jij je het fijnst bij voelt. Lees hier meer over betalingen.

IDEAL

Met iDeal is het mogelijk om met elke Nederlandse bank te betalen. iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel van Nederland. Veel webshops en andere organisaties bieden al de mogelijkheid om te betalen met iDEAL. De betaling wordt bij ons door Mollie gedaan, zij verzorgen de digitale gateway voor de betaling. Ook Mollie is één van de meest gebruikte middelen in Nederland en volkomen veilig. Er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van iDeal.

BANCONTACT

Bancontact is het meest gebruikte online betaalmiddel van België. Het werkt eigenlijk hetzelfde als iDeal, alleen dan voor de Belgische banken. Je kan met alle Belgische banken betalen. Ook Bancontact gaat via de digitale gateway van Mollie. Er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van Bancontact.

PAYPAL

PayPal is een wereldwijde speler in het betalingsverkeer. Via PayPal is het mogelijk om te betalen met de creditcard of via je eigen bankrekening. Voor het gebruik van PayPal is wel een PayPal-account vereist. Er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van PayPal.

BETAALLINKS

Digitaal maken we ook gebruik van betaallinks. Dit werkt hetzelfde als iDeal, alleen krijg je deze betaallink persoonlijk in je mail en betaal je niet via de webshop. Dit is bijvoorbeeld handig als je een kunstwerk of designproduct hebt gezien, maar dit – om wat voor reden dan ook – niet in de webshop kan of wilt bestellen. De betaling komt meteen bij ons binnen en is dus een snellere manier als overboeken.

OVERBOEKEN

Als laatste kan je bij We are Now ook via overboeking betalen. We sturen je dan de factuur met bonnummer, dit nummer gebruik je als betalingskenmerk. Ons IBAN-nummer is: NL62 KNAB 0256 0976 07. Als de factuur is voldaan versturen wij de bestelling. Uiteraard blijf je via mail op de hoogte van verzending. Houd er rekening mee dat betalingen via overboeking langer duren. Het kan dus ook langer duren voordat je bestelling word verzonden.

OFFLINE

Online hebben we verschillende mogelijkheden om te betalen, maar bij ons in de shop is het natuurlijk ook mogelijk om te betalen. Dit kan makkelijk met (contactloos)pinnen, creditcard of contant. Ons pinapparaat is mobiel, we kunnen dus ook op locatie pinnen. Dit is handig als je bijvoorbeeld eerst een kunstwerk thuis wilt zien en ter plekke pas beslist of je het kunstwerk wilt aanschaffen of niet. Wij accepteren geen biljetten van €200 en €500.