Business as usual

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Eelco & Iris staan samen voor ruim 15 jaar ondernemerschap, in die tijd heeft met name Eelco een hoop mooie opdrachten mogen doen voor verschillende opdrachtgevers. Liever noemen we die partners, omdat het altijd een samenwerking is. Wil jij meer weten over de zakelijke mogelijkheden met We are Now, voor zowel de shop als de studio? Kijk hier dan voor onze zakelijke diensten en mogelijkheden. Wil je meer informatie of snel een vraag stellen? Je bent altijd welkom om langs te komen, de koffie staat klaar. Als je liever een biertje hebt kan dat ook!

null

Art & Design

In House Production


De Studio afdeling van We are Now is gespecialiseerd in concept, graphic design, illustration, art en animation. Met jarenlange ervaring en een indrukwekkend portfolio aan klanten is het zeker dat je hiermee goed voor de dag gaat komen. Eelco staat klaar voor collabs, samenwerkingen en speciale projecten. Kijk hier voor meer informatie over het werk van Eelco.

Business as usual

BEDRIJFSORDER


Het is mogelijk om producten uit de shop in bulk bij ons in te kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan merken als Fatboy, IXXI, Cor Unum en Studio Tweelink. Omdat wij persoonlijk contact hebben is het lijntje kort en werken we snel. Natuurlijk denken we graag met je mee over mogelijkheden voor B2B. Heb je bijvoorbeeld 25 Edison the Petitjes nodig voor je terras? Of een custom made IXXI van 5×5 meter? Het kan allemaal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden én voordelen.