Business as usual

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Eelco & Iris staan samen voor ruim 15 jaar ondernemerschap, in die tijd heeft met name Eelco een hoop mooie opdrachten mogen doen voor verschillende opdrachtgevers. Liever noemen we die partners, omdat het altijd een samenwerking is. Wil jij meer weten over de zakelijke mogelijkheden met We are Now, voor zowel de shop als de in house production? Kijk hier dan voor onze zakelijke diensten en mogelijkheden. Wil je meer informatie of snel een vraag stellen? Je bent altijd welkom om langs te komen, de koffie staat klaar. Als je liever een biertje hebt kan dat ook!

null

Business as usual

BEDRIJFSORDER


Het is mogelijk om producten uit de shop in bulk bij ons in te kopen. Denk dan bijvoorbeeld aan merken als Fatboy, IXXI, Cor Unum en Studio Tweelink. Omdat wij persoonlijk contact hebben is het lijntje kort en werken we snel. Natuurlijk denken we graag met je mee over mogelijkheden voor B2B. Heb je bijvoorbeeld 25 Edison the Petitjes nodig voor je terras? Of een custom made IXXI van 5×5 meter? Het kan allemaal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden én voordelen.

Our Specialty

Art & Design Advies


Wanneer je We are Now inhuurt voor Art & Design Advies dan ben je er zeker van dat je interieur er voor een scherpe prijs als a million bucks uit ziet. We are Now is een specialist in het maximale uit een budget halen. Van te voren maken we een duidelijk en overzichtelijk plan. Wij werken graag samen met ons klanten, dus neem contact met ons op voor een kennismaking!

Art & Design

In House Production


De In House Production afdeling van We are Now is gespecialiseerd in concept, graphic design, illustration, art en animation. Met jarenlange ervaring en een indrukwekkend portfolio aan klanten is het zeker dat je hiermee goed voor de dag gaat komen. Onze In House Production staat klaar voor collabs, samenwerkingen en speciale projecten. Kijk hier voor een overzicht van onze In House Production-samenwerkingen.