DIYS INTERIOR OBJECTS

ASSEMBLI


Diervriendelijke trophy’s voor aan de muur! Door de paper art van Assembli is het nu mogelijk om dieren in alle kleuren in je huis op te hangen. De DIY projectjes zijn verkrijgbaar in verschillende dieren, materialen, afmetingen en kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat je het zelf in elkaar moet zetten. Alle benodigdheden zitten erbij, het enige wat je zelf moet toevoegen is tijd en een stanley mesje. 

Perfecte bezigheid voor een regenachtige middag of leuk voor op de kinderkamer. Nieuw zijn nu de Beetles, hier is geen lijm meer nodig! Is de uitleg die meegeleverd wordt niet duidelijk genoeg? Er zijn ook filmpjes waarin stap voor stap wordt voorgedaan hoe de paper art in elkaar te zetten. Veel plezier gegarandeerd!

 • Nationaliteit

  Nederlands

 • Woonachtig

  Breda

 • Disciplines

  Decoratief
  Cadeautip
  Paper art

DIYS INTERIOR OBJECTS

ASSEMBLI


De paper art projecten zijn goed voor 4 tot 6 uur DIY plezier, dit heeft vooral te maken met de droogtijd van de lijm. Let goed op de genoemde afmetingen, sommige paper animals zijn geen kleintjes! De Beetles zijn in ongeveer een uur tijd in elkaar gezet. Wil je zien hoe het werkt? Bekijk dan de filmpjes.

OVERZICHT VAN PRODUCTEN