Affordable Art & Design

We are Now

De locatie van de winkel is in het Oude Noorden van Rotterdam, het bekende Zwaanshalskwartier. Hier vind je eigentijdse, unieke en speciale ondernemers met elk een eigen identiteit en aanbod. De grote jongens van de buurt zijn bijvoorbeeld Kookpunt en Brouwerij Noordt, maar ook de kleine ondernemers zijn de moeite waard zoals Volle Kast, Margootje Vintage, Barrels to Bottles, Zino en nog veel meer.

Ons pand bestaat uit twee delen, de winkel en de In House Production. Bij binnenkomst kom je in onze expo ruimte waar we 4 expo’s per jaar hebben. Ga je de trap omhoog dan kom je in het winkel gedeelte. Zoek je de In House Production, dan neem je de trap naar beneden. De koffie staat daar altijd klaar. Verder hebben we ook nog een ruime tuin, waar we in de toekomst nog grote plannen mee hebben.

Kom vooral gezellig langs en ontdek de kunstwerken en design. Heb je een vraag en wil je daar snel een antwoord op hebben? Je kan altijd bellen of mailen. Ook zijn we via de chat bereikbaar tijdens openingsuren.

Support your local

Bezoek ons gerust!

We are Now – Art & Design House
Zwaanshals 290
3035 KN  Rotterdam

010 341 42 52
hello(at)visit-now.nl

//OPENINGSTIJDEN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Spread the love

Follow Us

OUR NEWSLETTER

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat we doen en waar we mee bezig zijn. Krijg slimme en interessante tips & tricks en ontvang met regelmaat leuke aanbiedingen en kortingen.

* indicates required

SOCIAL MEDIA

Natuurlijk zijn wij ook actief op diverse social media, op deze manier proberen we jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat er achter de schermen gebeurt. Bij voorbaat bedankt voor alle shares en likes!

Je bent vrij om in de galerie zelf foto’s te maken! Gebruik dan de volgende hashtag. Wist je trouwens dat we een polaroidcamera in de galerie hebben? Zo kun je een fysieke foto maken én meenemen. Handig :).

#SHOWUSNOW

null

Discover

The Neighbourhood

Je vindt ons in het Zwaanshalskwartier in het Oude Noorden van Rotterdam. Één van de leukste en opkomende wijkjes van Rotterdam. Hier kom je de grote ketens niet tegen, maar wel de eigentijdse, unieke en specialistische ondernemers! Er zijn ruim zestig verschillende ondernemers in ons gebied variërend van design, food, fashion en art. Ook vind je hier nog de Marokkaanse groentewinkel of tweedehandswinkels, een goede multiculturele mix dus.

Ons pand heeft geen etalage, dus er is een kans dat je er zo voorbij loopt.. Opletten bij nummer 290 ;). Zodra je binnen komt krijg je meteen een gezellige ‘Hallo’. Je krijgt de tijd en ruimte om rustig alles te bekijken. We zullen je niet meteen bespringen, daar houden we zelf ook niet van. Onze shop bestaat uit twee levels en muren van vier meter hoog. Alles hangt en staat door elkaar, dus ga op ontdekkingstocht en kijk wat je aanspreekt.